Startpagina
Veilingen
Favorieten

Draaibanken

0 loten

Het lijkt erop dat er geen loten zijn voor "Draaibanken".

Helaas zijn er geen loten die aan jouw zoekopdracht voldoen.

Klik hier om alle open veilingen te zien.

Strijd om de beste deals: koop een tweedehands draaibank via veiling

Draaibanken zijn machines die worden gebruikt voor het bewerken van ronde werkstukken, waarbij het werkstuk roteert terwijl een snijgereedschap het materiaal verwijdert om de gewenste vorm te creëren. Het draaien is een bewerking waarbij een werkstuk rond zijn as wordt geroteerd terwijl een snijgereedschap wordt gebruikt om materiaal van het werkstuk te verwijderen en de gewenste vorm te realiseren. Draaibanken dragen bij aan efficiënte productieprocessen, verbeterde productkwaliteit en kostenbesparingen voor bedrijven over de hele wereld. Een tweedehands draaibank kan dus heel gunstig zijn om jouw activiteiten naar een hoger niveau te tillen. 

Hoe een draaibank jouw activiteiten kan vereenvoudigen

Draaibanken worden vaak gebruikt in de metaalbewerkingsindustrie, maar ze worden ook aangekocht voor het bewerken van materialen zoals hout, kunststof en keramiek. Ze zijn namelijk essentieel in de productie van verschillende industriële onderdelen. Het voordeel van draaibanken is dat ze in staat zijn om zeer nauwkeurige bewerkingen uit te voeren, waardoor ze geschikt zijn voor het produceren van onderdelen met nauwe afwijkingen. Met de juiste instellingen en gereedschappen kunnen draaibanken consistente resultaten produceren, waardoor het gemakkelijker wordt om identieke onderdelen te maken in grote hoeveelheden. Kortom, het aankopen van een tweedehands draaibank kan een waardevolle aanvulling zijn van je gereedschap, zowel voor fabrikanten als machinebewerkingsbedrijven. Dit doordat het de productie van nauwkeurige onderdelen zal vereenvoudigen, versnellen en verbeteren.

Welke tweedehands draaibank koop jij voor jouw activiteiten? 

Bij Vavato kan je regelmatig tweedehands draaibanken terugvinden via ons online veilingplatform. Er bestaan verschillende soorten draaibanken, elk ontworpen voor specifieke toepassingen en werkstukken. Of je nu een draaibank nodig hebt voor je werkplaats, fabriek of hobbyproject, bij Vavato vind je een breed assortiment aan tweedehands draaibanken van verschillende merken en met diverse specificaties. We zetten voor jou de soorten tweedehands draaibanken, die je via onze veilig kan scoren, op een rijtje: 

Handmatige draaibanken 

De naam verklapt het al, maar handmatige draaibanken worden bediend door een operator die handmatig het snijgereedschap positioneert en het werkstuk draait. Ze zijn geschikt voor eenvoudige bewerkingen en worden vaak gebruikt in werkplaatsen voor algemene bewerkingen. De operator gebruikt handwielen en hendels om het snijgereedschap nauwkeurig te positioneren ten opzichte van het werkstuk. Deze handeling vergt vaardigheid en ervaring om de gewenste vormen en maten te bereiken met een tweedehands draaibank. 

Automatische draaibanken

Tweedehands automatische draaibanken zijn voorzien van geautomatiseerde functies voor het bewegen van het snijgereedschap en het draaien van het werkstuk. Deze draaibanken kunnen geprogrammeerd worden om verschillende bewerkingen uit te voeren zonder constante handmatige tussenkomst, waardoor ze efficiënt zijn voor massaproductie. Deze draaibank koop je dus het beste aan via onze veiling wanneer je grote hoeveelheden wenst te produceren.

CNC-draaibanken

Deze draaibanken worden aangestuurd door computers die geprogrammeerde instructies volgen om nauwkeurige en complexe bewerkingen uit te voeren. Ze bieden een hoge mate van precisie en herhaalbaarheid. Deze tweedehands draaibank kan je dus het beste aankopen wanneer je complexe werkstukken wenst te produceren in hoge volumes. Ze verhogen de productiesnelheid en verminderen de  noodzaak van handmatige interventie, wat tijd en arbeidskosten kan besparen. Via Vavato ben je er ook zeker van dat je aankoopkosten zal besparen door niet de hoofdprijs te betalen voor een gebruikte draaibank. Enkel een win-win voor jou dus!

Multifunctionele draaibanken

Een tweedehands multifunctionele draaibank combineert draaibewerkingen met andere bewerkingsprocessen zoals frezen, boren en tappen. Ze zijn veelzijdig inzetbaar voor verschillende productiebehoeften en kunnen meerdere bewerkingen uitvoeren op één machine, waardoor de productiviteit wordt verhoogd. Lijkt dit een draaibank die jij zou kunnen gebruiken? Kijk snel in onze online veiling of we deze draaibank momenteel beschikbaar hebben.

Speciale draaibanken

Naast de bovengenoemde types zijn er ook speciale draaibanken die we via ons online veilingplatform aanbieden. Deze zijn ontworpen voor specifieke toepassingen, zoals draaibanken voor zware werkstukken, precisiedraaibanken voor fijne afwerkingen, en draaibanken voor speciale materialen zoals glas, keramiek of composieten. 

De keuze voor het type draaibank hangt af van factoren zoals de aard van de bewerkingen, de complexiteit van de werkstukken, de vereiste precisie, de productievolumes en het beschikbare budget. Via Vavato maken we jouw beschikbaar budget een element waar je niet hoeft over na te denken. Wij bieden namelijk tweedehands draaibanken aan via een veiling. Dit betekent dat jij zelf jouw budget, en dus ook jouw bod, bepaald. Geen verborgen kosten dus!

Een tweedehands draaibank: waarom bij Vavato kopen? 

Twijfel je nog of een tweedehands draaibank aankopen wel een goed idee is? Ontdek waarom een draaibank kopen via een veiling van Vavato zo’n enorm succes kan zijn en verken de voordelen die je kunnen overtuigen om loten te kopen uit onze draaibank veiling. 

Kwaliteitsvolle draaibanken te koop

We bieden enkel tweedehands draaibanken aan waar jij jouw activiteiten kan met uitoefenen. De draaibank veilingen worden gewaardeerd vanwege hun uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo kun je er zeker van zijn dat je investeert in gebruikte draaibanken die waardevol zijn en voldoen aan de hoogste prestatienormen. Denk dus niet zomaar dat gebruikte draaibanken afgeschreven zijn. 

Een gevarieerd aanbod aan tweedehands draaibanken

Onze veilingen met draaibanken omvatten een breed assortiment, zodat je altijd vindt wat je zoekt. Van een automatische draaibank tot een handmatige-, CNC-, of multifunctionele draaibank, wij bieden een uitgebreide selectie die jou kunnen verder helpen bij elk project. Via een veiling met draaibanken vind je zeker en vast de perfecte machine die past bij jouw activiteiten. Of je nu werkt aan een eenvoudig prototype of een complex productieproces, onze diverse selectie biedt de flexibiliteit en veelzijdigheid die je nodig hebt om elk project succesvol te voltooien. 

Gemakkelijk bieden op je favoriete draaibank

Met het gemak van een online veilingplatform kan je moeiteloos bieden op je favoriete tweedehands draaibank vanuit het comfort van je eigen omgeving, of dat nu thuis is na een lange werkdag of op kantoor als pauze tussen vergaderingen door. Met de beschikbaarheid van gedetailleerde lot omschrijvingen en afbeeldingen die de gebruikte draaibank duidelijk laten zien, kan jij in enkele seconden een beslissing maken en je bod plaatsen op je favoriete loten. Het enige wat je nodig hebt is een laptop of smartphone.

Bepaal je eigen budget voor je aankoop

Vergeet draaibanken aankopen aan de hoofdprijs. In onze veilingen met tweedehands draaibanken vind je regelmatig hoogwaardig materiaal tegen aantrekkelijke prijzen, waardoor je waar krijgt voor je geld. Bovendien kan je zelf de prijs bepalen door een bod te plaatsen binnen jouw zelf bepaalde budget. Zo heb jij de volledige controle over je eigen uitgaven. Tweedehands draaibanken aankopen via onze online veiling is dus vaak meer kosteneffectief dan deze nieuw aan te kopen. Vavato biedt jou de kans om een gebruikte draaibank aan te kopen tegen een prijs die bij jou past.

Denk bij je aankoop van een tweedehands draaibank aan je ecologische voetafdruk

Streeft jouw bedrijf naar meer milieuvriendelijk zijn? Het is niet alleen voordeliger voor jouw budget om een tweedehands draaibank aan te kopen, jouw ecologische voetafdruk wordt er ook met gereduceerd! Wij zorgen ervoor dat we tweedehands materiaal aanbieden, waardoor jij deze niet nieuw hoeft aan te kopen. Hiermee zorg je ervoor dat grondstoffen niet uitgeput geraken en de gebruikte draaibanken een tweede leven krijgen. Daarnaast zal het aankopen van een tweedehands draaibank er ook voor zorgen dat je minder verspilling zal hebben. Door de nauwkeurigheid van draaibanken kunnen onderdelen worden geproduceerd met minimale materiaalverspilling, wat resulteert in kostenbesparing en een efficiënter gebruik van jouw aangekochte grondstoffen.

Hoe koop ik een tweedehands draaibank via een veiling? 

Bieden via ons online veilingplatform is heel eenvoudig. Je bent slechts één klik verwijderd van het winnen van je favoriete lot in een veiling met tweedehands draaibanken. Bij Vavato behoud je de volledige controle, omdat je zelf de prijs kunt bepalen die je bereid bent te betalen voor al het waardevolle materiaal dat wordt aangeboden in onze veiling met draaibankmachines. Ons platform biedt een transparante ervaring, zodat je met gemak en vertrouwen kan bieden op de loten die je nodig hebt voor jouw activiteiten. 

Neem in enkele stappen deel aan onze veilingen. In een paar seconden kan je een My Vavato account aanmaken, je favoriete loten volgen en een bod plaatsen op je favoriete tweedehands draaibank. Twijfel je nog over het bod dat je wil plaatsen? Bekijk bij elk lot op welke dag je het lot kan bezichtigen en inspecteer het ter plaatse. Na de bezichtiging heb je nog ruim de tijd om jouw favoriete draaibank uit onze veiling te selecteren en een bod te plaatsen. Je kan het lot bemachtigen wanneer jij het hoogste bod hebt geplaatst bij het sluiten van de veiling.  

Klik hier om in enkele stappen een eigen My Vavato account te creëren en ontdek vandaag nog hoe deze draaibanken jouw bedrijf kunnen helpen groeien.

Verkoop jouw gebruikte draaibank via een veiling en investeer in je bedrijf 

Ben je een verkoper die tweedehands draaibanken wil verkopen om opnieuw te investeren in nieuwe machines? Dan ben je bij Vavato aan het juiste adres. Ons online veilingplatform biedt verkopers een eenvoudige en transparante manier aan om hun materiaal te verkopen via een veiling draaibanken. Bereik een breed publiek van geïnteresseerde bieders en verkoop jouw tweedehands draaibank snel en eenvoudig via Vavato. 

Snel en eenvoudig? Dat is waar wij bij Vavato voor staan. Een veiling loopt 10 dagen en wij zorgen ondertussen voor gerichte marketingacties om succesvolle resultaten te behalen. Bovendien zorgen wij er ook voor dat je jouw gebruikte draaibanken tegen de juiste prijs kan verkopen. Bij het sluiten van de veiling kan je alle resultaten zelf meevolgen via onze website en 14 dagen na de veiling ontvang jij de gerealiseerde omzet. Je betaalt geen verborgen kosten, want wij hanteren ‘no cure no pay’. Via ons online veilingplatform kan jouw materiaal meer dan 350.000 online bieders bereiken uit binnen- en buitenland. Wij zorgen voor een zorgeloze service, want ons team regelt alles van A tot Z! 

Overtuigd? Vul dit formulier in en wij contacteren jou zo snel mogelijk om samen met jou de opties verder te bekijken. Wie weet kan jouw materiaal binnenkort schitteren in een draaibank veiling. Download nu de Vavato app!

Snel. Gemakkelijk te gebruiken. Veilig.

  • Verbeterde gebruikerservaring
  • Realtime push notificaties
  • Mis nooit meer uw favoriete kavels
  • Meer functionaliteit
Google playApp store