Startpagina
Veilingen
Favorieten

Categorieën

Countries

Merken

Veilingen

Prijs

Auto's

203 loten

Vavato: waar passie en prestige samenkomen in een auto veiling

We begrijpen de passie die mensen hebben voor auto's en de zoektocht naar dat ene perfecte voertuig dat niet alleen voldoet aan je mobiliteitsbehoeften maar ook je persoonlijkheid weerspiegelt. Onze auto veilingen bieden een uitzonderlijke kans om deel uit te maken van een unieke ervaring waarbij je toegang krijgt tot een breed scala aan voertuigen, van de meest recente elektrische auto's tot betrouwbare tweedehands auto's en zeldzame klassieke modellen. Met een diepe toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid, is Vavato de ultieme bestemming voor auto veilingen.

Een schat aan voertuigen bij elke auto veiling

Uitgebreide selectie voor elke autoliefhebber

Bij Vavato vinden we het belangrijk dat er voor iedereen iets te vinden is. Daarom streven we ernaar om een divers aanbod te presenteren dat alle segmenten van de automarkt omvat. Van luxueuze SUV's en sportwagens voor de snelheidsduivels, tot compacte stadswagens voor dagelijks gebruik, onze veilingen hebben het allemaal.

Elektrische revolutie

In een tijdperk waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, speelt Vavato in op de groeiende vraag naar elektrische auto's. Onze auto veilingen bieden een verscheidenheid aan elektrische modellen die milieubewustzijn combineren met innovatieve technologie en rijplezier.

Klassieke schoonheden en zeldzame vondsten

Voor de verzamelaars en liefhebbers van klassieke auto's biedt Vavato ook een platform waar zeldzame en klassieke modellen gevonden kunnen worden. Deze tijdloze voertuigen vertellen een verhaal en zijn vaak een waardevolle investering.

Waarom Vavato jouw eerste keuze is voor auto veilingen

Transparantie en betrouwbaarheid

Elke auto veiling wordt gekenmerkt door een hoge mate van transparantie. Gedetailleerde voertuigbeschrijvingen, uitgebreide fotogalerijen en heldere veilingvoorwaarden zorgen ervoor dat je volledig geïnformeerd bent voordat je een bod uitbrengt.

Eenvoudig en toegankelijk biedproces

Ons online veilingplatform is ontworpen met het oog op gebruikersgemak. Het biedproces is gestroomlijnd om het voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht je ervaring met online veilingen. Onze klantenservice staat altijd klaar om je te ondersteunen bij eventuele vragen of onduidelijkheden.

Diverse selectie

In een auto veiling vind je zowel recente personenwagens, maar ook klassiekers, vrachtwagens, bestelwagens en sportwagens. Met meerdere auto veilingen er maand vind je zeker wat je zoekt. 



Hoe werkt het bieden op loten in een transport veiling?

Met een paar simpele stappen kan je deelnemen aan de veiling. Maak in enkele seconden een account aan, volg je favoriete loten en plaats jouw bod op je favoriete lot in onze auto veilingen. Twijfel je nog over je bod? Bekijk bij elk lot welke dagen een bezichtiging mogelijk is en inspecteer het lot ter plaatse. Na de bezichtiging heb je nog steeds de mogelijkheid om jouw lot te bemachtigen door het hoogste bod te plaatsen.

Klik hier om in enkele stappen een eigen My Vavato account te creëren en ontdek vandaag nog hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen groeien.

Download nu de Vavato app!

Snel. Gemakkelijk te gebruiken. Veilig.

  • Verbeterde gebruikerservaring
  • Realtime push notificaties
  • Mis nooit meer uw favoriete kavels
  • Meer functionaliteit
Google playApp store