Startpagina
Veilingen
Favorieten

Categorieën

Countries

Merken

Veilingen

Prijs

Units en containers

2 loten

Een veilingplatform vol containers en units: een schat aan mogelijkheden

Vavato is jouw vaste aankoopkanaal als het gaat om een assortiment containers en units. Een veiling met containers biedt jou tal val mogelijkheden, zéker als deze containers gevuld zijn met inhoud. Of je nu op zoek bent naar een oplossing voor het opslaan van goederen, bedrijfsvoorraden of zelfs bouwmaterialen, deze container veiling biedt een scala aan handige opslagmogelijkheden. Van standaardcontainers tot speciale opslageenheden, je kan het allemaal terugvinden in onze veiling met containers.

Een container veiling biedt tal van opslagmogelijkheden

Het aankopen van containers is niet alleen handig om het vervoeren van goederen eenvoudiger te maken, maar ook voor het opslaan ervan. Onze veilingen containers en units bieden een ruim aanbod aan containers die geschikt zijn voor het opslaan van diverse materialen, van afval en recycling tot meubels, apparatuur en nog veel meer. Met verschillende formaten containers en units aan te kopen, kan je bij ons de perfecte opslagoplossing vinden die aan jouw specifieke behoeften voldoet. 

Ontdek meer dan alleen containers met opslag doeleinden 

Naast een uitgebreid aanbod aan containers voor opslagdoeleinden, beiden onze veilingen met containers ook badkamer- en toiletunits aan die perfect zijn voor tijdelijke of permanente oplossingen op bouwplaatsen, evenementenlocaties en meer. Of je nu een mobiele badkamerunit voor een bouwproject of een extra sanitaire voorziening wilt aankopen, onze container veiling biedt een diverse selectie tegen aantrekkelijke prijzen. Met verschillende formaten en specificaties die we beschikbaar stellen in een container veiling, zorgen we ervoor dat je de perfecte loten kan terugvinden voor jouw behoeften.

Hoe werkt het bieden op een veiling met containers? 

Het plaatsen van een bod is eenvoudig. In enkele klikken maak jij kans om te winnen. Het enige wat je nodig hebt om een bod te kunnen plaatsen op je favoriete container in onze veiling, is een account en een prijs die je in gedachten hebt die je wil betalen voor een container in de veiling met eventueel nog extra inhoud. 

Klik hier en maak in enkele seconden je eigen My Vavato account aan. 

 

Download nu de Vavato app!

Snel. Gemakkelijk te gebruiken. Veilig.

  • Verbeterde gebruikerservaring
  • Realtime push notificaties
  • Mis nooit meer uw favoriete kavels
  • Meer functionaliteit
Google playApp store