Startpagina
Veilingen
Favorieten

Categorieën

Countries

Merken

Veilingen

Prijs

Vervoer

261 loten

De weg naar succes: ontdek de transport veiling bij Vavato 

Speciaal voor professionals en liefhebbers binnen de wereld van transport, zetten wij onze transport veiling in de spotlight. Ons dynamisch online veilingplatform dient als de ultieme marktplaats voor een breed assortiment aan transportmiddelen en logistieke apparatuur, variërend van bedrijfsvoertuigen tot gespecialiseerde logistieke tools. Onze transport veilingen zijn met zorg samengesteld om te voldoen aan diverse behoeften, of je nu je bedrijfsuitrusting wilt uitbreiden, op zoek bent naar specifieke logistieke oplossingen of je huidige apparatuur wilt upgraden, hier vind je tal van oplossingen voor jouw behoeften. 

Jouw top of mind platform voor transport en logistiek veilingen 

Onze veiling transport catalogus is rijk en gevarieerd, ontworpen om aan elke transport- en logistieke behoefte te voldoen:

Veelzijdige bedrijfsvoertuigen aankopen

Ontdek een breed assortiment aan bedrijfsvoertuigen, van lichte bestelwagens tot zware vrachtwagens, klaar om elke logistieke uitdaging aan te gaan. Merken zoals Daf en Mercedes-Benz zal je regelmatig tegenkomen in een transport veiling. Met modellen variërend van compacte stadsvoertuigen tot praktische bestelwagens en krachtige vrachtwagens, vind je gegarandeerd het juiste voertuig voor jouw specifieke transportbehoeften.

Organiseer je magazijn 

Het is niet enkel belangrijk om goed transport aan te kopen voor op de baan, maar ook voor in je magazijn. Vul je uitrusting aan met palletwagens, vorkheftrucks, stapelaars en plateauwagens. Je magazijn was nog nooit zo snel georganiseerd. Met de juiste apparatuur bij de hand, kun je efficiënt goederen verplaatsen en opslaan, waardoor de productiviteit en doorvoer van je magazijn aanzienlijk worden verbeterd.

Hoe we ons onderscheiden met onze transport veiling 

Betrouwbaarheid en transparantie

Elke veiling wordt ondersteund met uitvoerige informatie en duidelijke afbeeldingen, zodat jij met alle vertrouwen kan meebieden op je favoriete loten. Alle details en kosten zijn terug te vinden op de lotpagina. We maken het jou dus gemakkelijk, zodat jij niet hoeft te twijfelen over je bod.

Diverse en kwalitatieve selectie

Van alledaagse voertuigen tot gespecialiseerde apparatuur om je magazijn te organiseren, onze selectie is breed en van hoge kwaliteit. Loten op veiling betekent niet dat deze afgeschreven zijn, ze krijgen gewoon een tweede leven en jij betaalt exact wat je ervoor wil geven. Kan het nog beter?

Gebruikersgemak

Ons online veilingplatform is ontworpen voor eenvoudige navigatie, van het doorzoeken van veilingen tot het succesvol plaatsen van een bod. Via onze website of onze app op je smartphone ontdek je in enkele seconden welke veilingen openstaan. Het enige wat jij moet doen is je favoriete loten uitkiezen en je bod bepalen. 

Hoe werkt het bieden op loten in een transport veiling?

Het plaatsen van een bod op een lot in onze transport veiling is heel eenvoudig. Je bent slechts één klik verwijderd van het winnen van je favoriete lot in een veiling vol transport. Bij Vavato heb je de volledige controle, want jij bepaalt zelf de prijs die je bereid bent te betalen voor al het waardevolle materiaal dat wordt aangeboden. Ons platform biedt een transparante ervaring, zodat je met gemak en vertrouwen kunt bieden op de loten die je nodig hebt voor jouw activiteiten.

Met een paar simpele stappen kan je deelnemen aan de veiling. Maak in enkele seconden een account aan, volg je favoriete loten en plaats jouw bod op je favoriete lot in onze transport veilingen. Twijfel je nog over je bod? Bekijk bij elk lot welke dagen een bezichtiging mogelijk is en inspecteer het lot ter plaatse. Na de bezichtiging heb je nog steeds de mogelijkheid om jouw lot te bemachtigen door het hoogste bod te plaatsen.

Klik hier om in enkele stappen een eigen My Vavato account te creëren en ontdek vandaag nog hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen groeien.

Download nu de Vavato app!

Snel. Gemakkelijk te gebruiken. Veilig.

  • Verbeterde gebruikerservaring
  • Realtime push notificaties
  • Mis nooit meer uw favoriete kavels
  • Meer functionaliteit
Google playApp store