Startpagina
Veilingen
Favorieten

Buiten Trampoline 3.05m

Lot:
A3-22507-8675
Lokeren, BE

Ophalen op vaste dagen

Huidig ​​bod
Status
Automatisch bieden activeren
Aanbevolen

Over dit lot

Jampino Outdoor Trampoline Ø 305 cm (grijs) De Jampino outdoor trampoline met een diameter van 305 cm zal jong en oud bekoren. Het combineert veel plezier met een effectieve training in de buitenlucht. Gekke sprongen op de kindertrampoline zijn ongelooflijk leuk voor zowel kinderen als volwassenen en bevorderen tegelijkertijd de conditie, motoriek en evenwichtsgevoel. Maar ook op het gebied van stabiliteit en veiligheid overtuigt de tuintrampoline in alle opzichten. De trampoline wordt geleverd met een stevig frame, veiligheidsnet, kantenafdekking en ladder. Veercompressoren en inbussleutels zorgen voor een eenvoudige installatie. Stabiele frameconstructie De kindertrampoline is GS-Intertek getest en voorzien van een 38 mm dik frame van thermisch verzinkt staal. De dubbele poten die met T-verbindingen aan het frame zijn bevestigd, verhogen de stabiliteit nog verder. Verzinken beschermt het frame tegen roest en weersinvloeden. Dubbele poten voor een veilige positie Dankzij de drie dubbele U-vormige voetjes voelt je kindje zich altijd veilig bij het springen. Het doorlopende contactoppervlak van de voeten geeft de trampoline een stabiele positie en zorgt voor een stevige ondersteuning op de grond. Veilig springen en springen Het 180 cm hoge fijnmazige veiligheidsnet van PVC-gaas biedt optimale bescherming tegen gevaarlijke valpartijen van de trampoline, zelfs bij hoog springen. Zes palen met polyethyleen vulling geven het net een grote stabiliteit. Dankzij de rits kunnen je kinderen snel en veilig de turntrampoline betreden.
Opmerkingen:
Veilig trampoline rijden Een ladder met twee brede treden zorgt ervoor dat je veilig op de tuintrampoline kunt klimmen. De robuuste toegangsladder van weerbestendig metaal wordt eenvoudig aan het trampolineframe gehangen en is daardoor snel geïnstalleerd. Perimeterdekking voor extra veiligheid De weerbestendige PVC-veerhoes beschermt uw kinderen ook tegen verwondingen tijdens sprongen. Het bedekt de veren en het ronde frame volledig. Dit voorkomt effectief pijnlijke vallen op de veren en beknelling van de voeten of handen. Ruim springplezier De scheurvaste en elastische springmat van polypropyleen biedt voldoende ruimte voor een kind met een diameter van 261 cm. Het springoppervlak is 76 cm hoog en kan tot 150 kg dragen. 60 veren beloven een hoge spanning voor maximaal springplezier. Technische gegevens: Materiaal frame: staal, thermisch verzinkt Materiaal springmat: polypropyleen Materiaal veiligheidsnet: PVC Materiaal bekledingsstang: polyethyleen Materiaal veerafdekking: PVC. Kleur: zwart, grijs. Plaats van gebruik: buiten/tuin Geschikt voor: kinderen, volwassenen Maximaal draagvermogen: 150 kg Diameter buisframe: 38 x 1,2 mm Afmetingen (ongeveer): Totale hoogte: 256 cm Totale diameter: 305 cm Netto hoogte: 180 cm Hoogte van het springmat: 76 cm Sprong bereik: 261 cm Omvang van de levering: 1 trampoline 1 x Veiligheidsnet 1 x ladder 1 x Rand Dekking 1 x veercompressor 60 x Veren
Lotnummer:
A3-22507-8675
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Lotspecificaties

Aandacht alstublieft!
Een offerte voor levering kan bekomen worden via https://calculator.top-speed.be. Tijdens de afhaaldag is op de locatie een vorkheftruck beschikbaar, die kosteloos gebruikt kan worden door een gecertifieerd bestuurder en op eigen risico. De maximale hefcapaciteit bedraagt 1,5 ton. Daarnaast kunnen zich wachttijden voordoen.

Download nu de Vavato app!

Snel. Gemakkelijk te gebruiken. Veilig.

  • Verbeterde gebruikerservaring
  • Realtime push notificaties
  • Mis nooit meer uw favoriete kavels
  • Meer functionaliteit
Google playApp store